Producent samochodów gastronomicznych z wyposażeniem

Producent samochodów gastronomicznych z wyposażeniem

Długi sezon wiosenno – letni, zachęca do rozwijania biznesu w oparciu o popularne food trucki. Produkcja samochodów gastronomicznych obejmuje kilka etapów. Po pierwsze auto połączone z przyczepą, musi być odpowiednio pojemne i posiadać niezbędne przyłącza elektryczne i kanalizacyjne. Drugim etapem produkcji, jest wyposażenie. Obok opcji podstawowych, klient może dostosować przyczepę do własnego biznesu.

Samochód gastronomiczny od producenta

producent samochodów gastronomicznychW standardowym wyposażeniu auta z mobilną gastronomią, znajdują się szafki w zabudowie, przyłącza elektryczne i kanalizacyjne, wentylacja oraz okap, jeśli mamy do czynienia z gotowaniem. Dodatkowo pojemna lodówka z zamrażarką konieczna jest do przechowywania potraw i składników. Producent samochodów gastronomicznych daje możliwość dodatkowego wyposażenia premium. W tej kategorii mieszczą się dodatkowe, trwałe blaty otwierane na zewnątrz auta. Dzięki nim klienci mogą łatwiej kupować, a jeśli van służy do sprzedaży różnych produktów (napojów, mięsa, słodyczy), wówczas taka rozkładana lada daje możliwość prezentacji produktów. Produkcja food trucków jest specyficzna i nastawiona na indywidualne potrzeby zamawiających. Samochody gastronomiczne służą bowiem do prowadzenia różnych typów handlu: jako bary fast food, kawiarnie mobilne, lodziarnie, sprzedaż mięsa, pieczywa, nabiału, produktów ekologicznych albo multivany – mini sklepiki na festyny i różnego rodzaju imprezy.

Kupno auta z gastronomią jest popularnym sposobem na rozpoczęcie małego biznesu. Także przedsiębiorcy działający w branży gastronomiczno – spożywczej, mogą dzięki własnej przyczepie dotrzeć do większej liczby klientów. producenci aut gastronomicznych oferują bogate wyposażenie wnętrza przyczepy, spełniające normy BHP i Sanepidu.    

Komentarze są wyłączone.